Ben jij op zoek naar positieve hulp voor jezelf?
Lijkt het je heerlijk om lekker in de buitenlucht te zijn?

Over jou

Ben jij op zoek naar positieve hulp voor jezelf? Lijkt het je heerlijk om lekker in de buitenlucht te zijn?

Jij bent iemand die jong is (en daar valt over te twisten, nietwaar?), open staat voor verandering en je bent enthousiast. Soms te enthousiast waardoor je het gevoel hebt dat je in een ratrace beland bent en je realiseert je dat het punt waarop je nu bent niet klopt met jouw verwachtingen en de werkelijkheid. Je hebt je toekomst nog voor je en je wilt nu graag inzicht in wie je bent om losser en met meer humor en door het leven te gaan, vrijheid te ervaren om jouw dingen te doen die echt bij jou passen en waar je blij van wordt. Duidelijkheid over jezelf is belangrijk om te worden wie je (al) bent. 

Ik weet nog steeds niet precies wat ik wil. Wat past het beste bij mij? Ik  raas door in een tempo en ik heb het gevoel dat ik dit niet zo ga volhouden.  Als ik om mij heen kijk, dan zie ik leeftijdsgenoten die verder zijn dan dat ik ben. Ik twijfel aan wat ik leuk vind om te doen. 

Wat gebeurt er als je geen actie onderneemt? Blijf je hangen in angstige gedachten, blijf je een oppervlakkig en vluchtig leven leiden en kom je er daardoor niet achter wat JIJ belangrijk vind in dit leven? Leef je dan het leven van iemand anders en van wie dan? Hierdoor verlies je veel energie en zorgt ervoor dat je je echt heel vermoeid voelt. 

Hoe zou het zijn als je meer kunt genieten van de dingen in het leven. Dat je een trots gevoel kunt hebben over de dingen die je hebt gedaan. Hoe zou het zijn als je energie hebt om de dingen te doen die JIJ leuk vind omdat je erachter bent gekomen waar je energie van krijgt. Hoe heerlijk is het gevoel als je rust hebt om de dingen op jouw eigen tempo te doen en je je sterk genoeg voelt om nee te zeggen die jou geen energie opleveren. 

Dat kan hè! Ik help je daarbij. Aan de hand van vijf sessies in de natuur, het bos van Schoorl, brengen we focus aan op de zaken die jou energie opleveren. Deze zetten jou namelijk in je kracht. Door middel van opdrachten, verhalen, oefeningen maken we de vertaling naar jouw eigen leven in de praktijk en bevorderen we je herstelproces. 

Wil je dat ook? Structuur in je leven en weten hoe je je gevoel kan observeren en dit te accepteren zodat je het kunt loslaten. Wil je ook op een krachtige manier ademhalingsoefeningen inzetten zodat je tot echte ontspanning kan komen. Wil je erachter komen wat beweging en de natuur voor je kan betekenen? Je ervaart ook weer het contact tussen denken en voelen. Je hebt de moed om nee te zeggen. We vieren jouw successen en je weet als geen ander hoe je kunt genieten van de dingen die je doet. 

Dan ontmoet ik je graag tijdens een wandeling in het bos van Schoorl.

Wil jij ook eens kennismaken en weten hoe een coach werkt en wat coaching nu precies inhoudt, neem dan contact op met mij. Ik geef je antwoord op je vragen. Loop je mee ? Dan loop ik met jou mee!

Neem vrijblijvend contact op en beleef een avontuur rondom jezelf en ervaar wat het met je doet om in gesprek te zijn en in onze prachtige natuur te zijn.

Herken je dit?

Verhalen

Scroll naar top