Over jou

Steeds vaker voel je je moe en uitgeblust. Je merkt dit aan alles. Je lichaam voelt stram aan, je merkt het aan allemaal kwaaltjes en virussen pak je als eerste op.  Van binnen voel je je opgejaagd en onrustig. Ook dat merk je. Het een laat je vallen, het andere ben je vergeten en je komt niet echt toe aan datgene wat je nog wilde doen.  In de nacht vat je de slaap niet zo goed en dan kom je er wel aan toe om te piekeren en na te denken. Misschien wil je overdag wel weer in je bed kruipen om echt even tot rust te komen, warm te zijn en de confrontatie van de dag niet te hoeven hebben. Je voelt je huilerig en emotioneel. En waarom? Je hebt toch alles! 

Ik snap het. Ik ken het. Van vroeger, nu niet meer. 

Het plezier is even weg. De zin in feestjes helemaal. Het voelt als een verplichting om overal aan mee te doen. Om je heen zie je de mensen hun eigen ding doen. Ze sporten (hoe en wanneer doen ze dat dan?), ze hebben een leuke werkplek en praten enthousiast over weekendjes weg met de vriendengroep. Voor jou geldt dat je je beklemmend voelt, je vergelijkt jezelf en de onrust van binnen neemt toe. Als je dit leest, voel maar eens van binnen. Voelt het alsof je borst opzet, warm wordt en opblaast? Lichamelijke reacties waar je nu bij stil staat. 

Alleen jij bent iemand die midden in het leven wil staan, open wil staan voor verandering en je was altijd enthousiast. 

Ik weet nog steeds niet precies wat ik wil. Wat past het beste bij mij? Ik  raas door in een tempo en ik heb het gevoel dat ik dit niet zo ga volhouden.  Als ik om mij heen kijk, dan zie ik leeftijdsgenoten die verder zijn dan dat ik ben. Ik twijfel aan wat ik leuk vind om te doen. 

Wat gebeurt er als je geen actie onderneemt? Blijf je hangen in angstige gedachten, blijf je een oppervlakkig en vluchtig leven leiden en kom je er daardoor niet achter wat JIJ belangrijk vind in dit leven? Leef je dan het leven van iemand anders en van wie dan? Hierdoor verlies je veel energie en zorgt ervoor dat je je echt heel vermoeid voelt. 

Hoe zou het zijn als je meer kunt genieten van de dingen in het leven. Dat je een trots gevoel kunt hebben over de dingen die je hebt gedaan. Hoe zou het zijn als je energie hebt om de dingen te doen die JIJ leuk vind omdat je erachter bent gekomen waar je energie van krijgt. Hoe heerlijk is het gevoel als je rust hebt om de dingen op jouw eigen tempo te doen en je je sterk genoeg voelt om nee te zeggen die jou geen energie opleveren. Voel nog eens je borst als je denkt aan innerlijke vrijheid? Voelt beter hè!

Dat kan! Ik help je daarbij. Het is altijd maatwerk. Aan de hand van tijdens de intake afgesproken aantal sessies brengen we focus aan op de zaken die jou energie opleveren. Deze zetten jou namelijk in je kracht. Door middel van opdrachten, verhalen, oefeningen maken we de vertaling naar jouw eigen leven in de praktijk en bevorderen we je herstelproces. Je gaat stukje bij beetje de innerlijke rust ervaren waar je zo naar verlangt. 

Wil jij ook eens kennismaken en weten hoe een coach werkt en wat coaching nu precies inhoudt, neem dan contact op met mij. Ik geef je antwoord op je vragen.

Neem vrijblijvend contact op! 

Herken je dit?

Verhalen

Scroll naar boven