Ik bied een programma aan
waarin ik jou begeleid naar vrijheid en vertrouwen

Samen aan de slag

Hoe zou het zijn als je wakker wordt na een goede nachtrust en zin hebt in de dag die komen gaat. Je wekker gaat en je hebt een ritueel voor jezelf. De dag begint met tijd voor jezelf. Hoe? Dat maakt niet uit. Voor mijzelf is dat een koude douche, twintig minuten stilte op mijn kussentje en vaak een artikel lezen wat ik interessant vind. Zo begin je de dag. Hoe zou het zijn om de dag te eindigen met ontspanning zodat je met een “leeg” hoofd je bed inkruipt? Lekker en goed slapen leer je overdag. 

Stel je voor dat je zin hebt om te sporten, te fietsen, hard te lopen of lekker te wandelen en je neemt daar echt de tijd voor? Dat maakt dan ook gelijk dat je het thuis goed geregeld hebt. Je hebt de touwtjes weer in handen. Dat betekent dat je nee kunt zeggen tegen sommige verjaardagsfeestjes of andere verplichtingen. Je weet goed aan te voelen waar je blij van wordt en wat energie kost. Je hebt ruim voldoende energie. 

Je bent in staat om naar de verhalen van dierbare mensen om je heen te luisteren. Je neemt daar de tijd voor. Je kunt dat wat ze zeggen daar laten waar het hoort, zonder dat je met knagende schuldgevoelens blijft zitten. 

Beslissingen neem je makkelijk omdat je aanvoelt wat er speelt van binnen. Ook de beslissingen om dingen echt voor jezelf te doen kosten zoveel minder moeite. Alles bij elkaar levert dat zoveel ontspanning en plezier op. Wie weet, boek je die vakantie voor jezelf, ga je nu eindelijk op tekenles of heb je de moed om nu echt voor jezelf te gaan beginnen. 

Kortom; je leeft het leven dat bij jou past en je hebt vertrouwen in de toekomst

Mijn pakket

Coming soon.

Wat gebeurt er als je geen actie onderneemt?

Verhalen