Ik bied een programma aan
waarin ik jou begeleid naar herstel

Samen aan de slag

Ik werk vooral praktisch. We staan echt met beide benen op de grond en stap voor stap gaan we aan de slag naar herstel, ontspanning en genieten. 

We gaan naar buiten en zijn in beweging. We brengen samen je basis weer op orde en je neemt beslissingen zodat je ruimte in je hoofd en rust in je lichaam ervaart door middel van onder andere ademhalingsoefeningen. De buitenlucht, de natuur en de gesprekken zorgen er voor dat je aan deze basis kunt werken. 
 
Door middel van oefeningen en de elementen in de natuur kijken we naar de oorzaken van je huidige situatie. Hoe ga jij om met stress en helpt dat? Wat doe jij niet zo handig op dit moment? We onderzoeken waar vooral je energie aan opgaat en je ontdekt waar je energie van krijgt. 
 
Je herstelt omdat je beter gaat slapen, beter gaat eten en lekkerder gaat bewegen. Ik zie wat jouw patronen zijn en ik hou jou de spiegel voor. Dat betekent dat je krachten aan het opbouwen bent en je wordt weerbaarder en je kunt meer aan. 
 
Een mooi moment is wanneer je moeilijke beslissingen kunt en durft te nemen die goed voor jou zijn. Je voelt aan wat goed voor jou is. We hebben je waarden ontdekt en daar stem jij je leven op af. Je kunt vertrouwen op je kwaliteiten omdat je ook je valkuilen herkent. Dit is jou, in eigen persoon en dat voelt goed. 
 
We zorgen ervoor dat je je gedrag ook echt aanpast en verankeren alles wat je geleerd hebt zodat je duurzaam profijt hebt van het traject. Je gaat nu echt anders om met alles om je heen, je werk, je relaties, jouw grenzen, je energie en je plezier. Je wilt verder en jezelf ontwikkelen. Je voelt je weer lekker fit en je hebt energie om naast je werk allerlei dingen te ondernemen. 

Kortom; je leeft het leven dat
bij jou past en je hebt vertrouwen in de toekomst.

Wat gebeurt er als je geen actie onderneemt?

Verhalen

Scroll naar top