Wat vast zit komt eindelijk los

Daar is dan dat moment. Je zit achter je computer, je hoort het geroezemoes van je collega’s op de achtergrond, je kijkt naar buiten en voelt dat je hand zwaar wordt omdat je hoofd daar in hangt. Je wangen bollen er van op en je oog knijpt half dicht. Wat is dat toch in die omgeving? Hebben ze nou een tekort aan zuurstof of ligt dat aan mij.

Het gechitchat om je heen kun je bijna niet meer aanhoren en toch lijkt het alsof iedereen de grapjes van die ene collega echt heel leuk vind. Alleen jij dan weer niet.

Je zit vast! Je gedachten gaan de hele dag! Je wilt dit niet meer!

Wat dan wel? Zoveel aanbod op de markt, genoeg banen, superrrr leuke opleidingen en nog maar niet gesproken over de reizen die je kan maken. Wat doe je nog achter dat bureau?

“Dit heeft geen zin, ik kom geen steek verder op deze manier”.
Herkenbaar?

Dat nuttige leven wat je eindelijk wilt gaan leiden komt maar niet van de grond. Je hebt het gevoel stil te staan en wilt zo graag verder. Hoe dan…

Nou, in ieder geval door dit te erkennen. Het is nu zo. Dan is je volgende stap om het hier eens over te gaan hebben met iemand die de juiste vragen stelt, in de juiste richting.

Je bent niet voor niets hier terecht gekomen. Als je goed kijkt naar je dagelijkse leven herken je veel overeenkomsten.

Zo sprak ik vandaag met een jongvolwassene. Ik vroeg haar wat er precies speelde en ze gaf aan dat ze altijd iets naast iets heeft. Ineens dacht ze aan haar kledingkast.

Wanneer zij één broek koopt, wil zij er nog eentje bij.
Wanneer zij aan een opleiding denkt, moet er altijd nog een workshop bij.

Zij gelooft namelijk dat “het” compleet moet zijn voordat zij een beslissing neemt. Ze denkt dat ze te weinig biedt en dat wat ze doet, te “smal” is. Dit moet breder en meer zijn. Continu en eigenlijk altijd.

Door vragen te stellen en uiteindelijk te weten te komen waar dit vandaag komt, ontstaat er opluchting en komen de antwoorden die haar de juiste richting wijzen. De grote zucht, het inzicht is mooi! Wat vast zit komt eindelijk los zodat ze het leven kan leiden wat echt bij haar past.

Herkenbaar? Neem vrijblijvend contact met mij op en laten we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Scroll naar boven