Maak kennis met mij

Mijn naam is Petra Kaandorp en ik ben geboren in 1972 met het sterrenbeeld Stier in de gemeente Schagen. Mijn ouders waren ondernemers en hadden een dorpssupermarkt. Mijn eerste werkervaringen zijn al jong begonnen. Ik mocht mee boodschappen wegbrengen, achter de kassa en helpen bij de vleeswaren en groenten.

Na afronding van Havo en Meao heb ik verschillende banen gehad totdat ik “ineens” een vliegticket richting Australië had gekocht en mijn wereldreis was begonnen. Via Australië, New Zealand ben ik naar Maleisië en Sri Lanka gegaan. Toen was de reiziger in mij geboren en heb ook Mexico en Peru voor een langere periode ontdekt. Die reiziger in mij blijft altijd levendig en heeft nog mooie wensen op dat gebied.

Ook heb ik een aantal uitdagingen in mijn leven waaraan ik werk. Ik ben op zoek naar filters in mijn leven om met sommige valkuilen om te gaan. Wat mij ontzettend goed helpt is onder andere goede ademhalingsoefeningen en vooral ook het opschrijven van de dingen die mij bezighouden. De natuur biedt mij hierin ook een helpende hand. Wanneer ik dit combineer met een stukje beweging dan voelt dat heel prettig en helpend.

Inmiddels heb ik meerdere coach-opleidingen gevolgd en ben ik mij gaan specialiseren in het begeleiden van mensen met stress en burn-out. Ik houd van mijn vak en het geeft me veel voldoening om de mensen met wie ik werk een duwtje in de goede richting te geven. Dat vereist ook van mij dat ik me voortdurend ontwikkel; door mijn kennis van het vakgebied op peil te houden, door jaarlijks trainingen te volgen, intervisie en supervisie. Ik onderhoud contacten met vakgenoten en volg de actualiteiten binnen mijn werkveld.

Het liefste ben en werk ik in de buitenlucht, in het prachtige bos van Schoorl, omdat bewezen is dat dit stress verminderend werkt en een goede omgeving is voor een gesprek. Ook nodig ik je van harte uit in mijn praktijk aan huis.

Ik sluit aan op jouw verlangen; beter slapen, helder denken, gezond dagritme, die hardloopwedstrijd toch een keer doen, weer aan de slag, nieuwe vriendschappen sluiten, de reis die je al lang uitstelt toch maken. Of wat jouw wens ook is.

Verhalen

Scroll naar top