Werkwijze

Werkwijze coaching

Wanneer je onderstaand formulier hebt ingevuld of contact met mij hebt opgenomen via mijn mobiele nummer: 06-40345067 of via het e-mailadres; petra@petrakaandorpcoaching.nl neem ik contact met je op en maken we een afspraak. Dit kan zijn bij mij in mijn praktijk aan de
Rijperweg of in het bos van Schoorl. Ons afspreekpunt is het buitencentrum.

Waarom coaching?
Investeren in jezelf is inzicht krijgen in wat je doet, hoe je dat doet en waarom je iets doet. Coaching bied jou handvaten zodat je grip krijgt op wat jouw patronen zijn en wat jouw drijfveren zijn. Hierdoor ontwikkel je jezelf op welk gebied dan ook. Dat geeft rust, vrijheid en blijheid.

Waarom Petra Kaandorp?
Wanneer ik in gesprek met je ben, stem ik op je af. Ik kijk, ik luister, ik voel en ik geef je terug wat ik zie, wat ik hoor en wat ik voel. We werken samen. Ik gebruik voorbeelden die uit mijn leven zijn gegrepen en probeer jou op die manier patronen te laten ontdekken, te inspireren en te laten inzien hoe waardevol je bent.

Worden de sessies vergoed?
De sessies worden particulier niet vergoed. We gaan samen op zoek naar oplossingen. We kunnen via je werkgever een traject aanvragen of via een PGB bij de gemeente.

Wat als het niet wordt vergoed?
Wat als je niet lekker in je vel zit? Wat als dat maar blijft duren en duren? Coaching is investeren in jezelf. Net zoals je dat doet als je naar de kapper gaat of je auto naar de garage brengt. Persoonlijke ontwikkeling brengt je zoveel verder. Denk aan inzicht in je drijfveren, passies en talenten waardoor je eindelijk die gewenste opleiding gaat volgen of een carriëre switch maakt.

Is er een wachtlijst?
Ik heb geen wachtlijst. Wanneer je contact met mij opneemt, hebben we vaak dezelfde week nog een gesprek met elkaar. In mijn praktijk of in het bos van Schoorl

Op welke dagen kan ik terecht?
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur

Is er een wachtruimte aanwezig?
In het bos van Schoorl is er een hele grote wachtruimte. Je voelt je omringd door natuur, bomen en vogels. In mijn praktijkruimte is geen wachtruimte. Dat hoeft ook niet. Ik ben er voor je. Ik ben op tijd en heb geen haast. Als wij een afspraak hebben is er voldoende tijd. Ik ben direct beschikbaar voor je.

Stel je diagnoses?
Nee, ik stel geen diagnoses. Dit doen een klinisch psycholoog of je huisarts. Wanneer je een diagnose wenst, verwijs ik je graag door.

Is mijn verhaal veilig bij je?
Jouw verhaal is veilig. Ik heb beroepsgeheim. Alles blijft tussen ons. Alleen met toestemming van jou is er overleg, bijvoorbeeld met een werkgever.

Wat is werken op maat?
Ik werk met trajecten op maat. Dat betekent dat ik afstem op jouw behoefte voor wat betreft coaching. Een afspraak meer of minder kan altijd. Ik ben ook beschikbaar tussen de afspraken door. Wanneer je een vraag hebt of behoefte aan contact dan kun je mij mailen of bereiken via de Whats App (06-40345067)