Nog twee minuten en dan…

Nóg twee minuten en dan….. (hoop ik dat dat luik onder mijn voeten opengaat en dat ik kan verdwijnen)

Nee, toch niet. Ik sta zo’n beetje tussen de jassen van de de gasten. Mijn hartslag gaat ineens heel hard. Ik kijk in de ogen van Douwke de Backer, onze steun en toeverlaat tijdens dit event. Voor mijn gevoel hang ik aan haar schouders.

Ze kijkt me aan en zegt dat mijn verhaal, mijn missie belangrijk is. Dat ik ook even langer mag uitademen en dat het gaat lukken. Ik geloof haar toch zeker. Ik voel mijn voeten (dat had mijn dochter Yentl gezegd dat ik dat moest doen) en dan hoor ik mijn “opkom” muziek. Herman van Veen zingt namelijk “Ik ben vandaag zo vrolijk” en ik hoor mijn naam.

Ik loop door alle steunende en dragende vrouwen het podium op en ga naast Sara staan. En dan loopt het als vanzelf. Ik voel de ruimte om mijn missie hardop uit te spreken; Ik geloof erin dat jij het leven kan leiden wat bij jou past; dat start met overgave, moed en vertrouwen in mij als coach en vooral in jezelf. Ik hoor dat er gelachen wordt, ik kijk echt om mij heen, zie zelfs Yentl en mijn vriendin zitten en voor ik het weet is onze tijd voorbij en heb ik een Magic momentje in my life te pakken.

Van binnen gebeurd er van alles en bovenal voel ik mij stoer. Juist omdat we met een prachtige groep vrouwen waren die allemaal een boodschap te vertellen hadden, een prachtige groep vrouwen die hier naar luisterden en ook allemaal hun verhaal hebben.

Het voelt naar meer en het smaakt naar meer en dat is ook precies wat ik ga doen. Vanaf 25 maart ga ik het programma volgen bij Sara, Rock your Mission.

Als jij voor je gevoel ook die volgende stap wil zetten maar er allerlei gedachten zijn waarom je dat vooral niet zo kunnen of mogen van jezelf of welke reden je dan ook hebt waarom je dat niet gewoon DOET maar wat je wel graag WILT dan gaan we samen kijken naar de oorzaak van deze gedachten zodat je het wel gaat DOEN.

Scroll naar boven