Ahh, wat moet ik nou?

Op het moment dat ze drempel overstapt van mijn praktijk, zegt ze het al; “Ik weet het echt niet meer”. Het lijkt wel alsof iedereen om mij heen een leuke opleiding doet, een goede baan heeft of het lef heeft om op reis te gaan. Voor mijn gevoel zit ik hélemáál vast in mijn gedachten en met mijn leven. Wat moet ik nou?

Ik ben Petra Kaandorp en ik herken dit zo! Toen ik jong was deed een secretaresse-opleiding. Weet je waarom? Omdat mijn vriendin dat deed en het leek mensen om mij heen zo goed want ik kon dat tot aan mijn pensioen doen.

Je raad het al. Ik liep vast. Ik heb wel het lef gehad om op wereldreis te gaan waar ik heel veel van heb geleerd. Het weg van huis zijn, het vertrouwen hebben dat het op reis goed komt. Onderweg geweldige mensen ontmoeten en het werken in allerlei verschillende bedrijven.

Ja, zelfs een slachthuis in Melbourne heeft mij van een salaris voorzien. Met dat geld kon ik weer naar Nieuw Zeeland om daar met een busje rond te trekken. Een geweldig avontuur totdat ik weer thuis kwam. Weer die gedachte: “Wat moet ik nou”.

Ik kwam in aanraking met coaching. Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan en ja, dat heeft mij ver gebracht, alleen niet zó ver dat ik wist wat ik wilde, waar ik goed in was en hoe mijn werkzame toekomst er uit mocht gaan zien.

Totdat PMA op mijn pad kwam. Dat pad was niet zo zachtjes. Iets MOEST gebeuren.

Wat?

Het is een transformatietechniek en dat is precies wat er bij mij is gebeurd. Ik voel me vrijer, zelfstandiger en zoveel bewuster. Het klinkt misschien gek, maar mijn brein is er van opgefrist.

Het lijkt wel veel ruimer aan de binnenkant van mijn hersenpan. Ik ben op reis gegaan in mijn onderbewuste brein met een geweldige coach. Ongelooflijk hoe zij precies de juiste vragen aan mij stelde zodat ik nog meer kon vinden in mijn beleving. Het leek wel alsof ze in mijn brein kon kijken en alles kon horen wat er gezegd werd van binnen.

Zonder PMA was ik niet geweest waar ik nu ben. Ook zonder mijn wereldreis naar Australie niet hoor. Alleen nu weet ik wat ik wil, waar ik goed in ben en ik voel mij echt rustig van binnen. Zonder dat negatieve gesnater in mijn hoofd, zonder dat gevoel dat ik klein ben. Nee, stap voor stap ontwikkel in mij verder en dat geeft mij een bijzonder trots en vrij gevoel.

Wil jij dat ook en wil je eerst meer lezen over deze transformatietechniek?
Download dan het Ebook of bel mij op: 0640345067.

Scroll naar boven