Magisch gevoel na een systematische aanpak van Burn out of Stress

Soms is het haast een magisch gevoel wanneer we een traject afsluiten. Wat is er gebeurd de afgelopen 3 รก 4 maanden?

Meestal begin ik een traject aan het begin van de twee trappen in Schoorl. Ik let op, ik luister, ik kijk en ik voel waar het over gaat. De trap geeft een mooi inzicht in waar iemand zich bevindt in zijn proces. Ook eindig ik vaak een traject met deze trap. Dan eindigen we bovenaan en dan komt de magie om een hoekje kijken. Het uitzicht is vaak betoverend. Het is helder, ruimtelijk, overzichtelijk, gevarieerd, licht en vol vertrouwen.

Toch heeft dit niet zo veel met magie te maken. Dit alles is voortgekomen uit een gestructureerde en systematische aanpak met oefeningen die heel vaak  tot mooie resultaten leiden. Technieken en oefeningen die opgedaan zijn door het leven, ervaringen en door opleidingen.

Als burn out coach heb ik de noodzakelijke kennis opgedaan zodat ik jou een korte en eenvoudige uitleg kan geven over wat de fysiologische en mentale (lichamelijke en geestelijke) gevolgen van stress zijn. Hierdoor begrijp jij beter wat jou overkomt. Dat geeft rust en aanknopingspunten over hoe wij de stress kunnen aanpakken.

In de praktijk (dus in het bos van Schoorl of in mijn eigen praktijk aan de Rijperweg) gaan we aan de slag volgens een acht stappen plan. Ik neem je mee in deze stappen. Stap(je) voor stap(je) leid ik je door deze ontwikkeling heen. Samen zorgen we voor vaste grond onder jouw voeten. Je herontdekt jezelf weer. Hoe mooi is dat om weer zin in je werk te hebben, zin in sport en ontspanning en een prachtig uitzicht te hebben (daar boven aan de trap)?

Met als afsluiting deze vraag;

Zou je zo willen leven als dit leven eindeloos herhaald zou worden?

Scroll naar boven