Hoge versnelling

Leef je al jaren in een hoge of misschien wel in de hoogste versnelling? Je hebt het allemaal mooi aangekund en gedaan! Dat is dapper, dat heeft tot veel resultaten geleid en nu voel je dat het op is op raakt; je energie.

Dit voel je aan. Je gaat sociale contacten uit de weg. Voelt je van binnen rot en verdrietig en onzeker. Je stelt jezelf ook de vraag voor wie of wat je het allemaal gedaan hebt of nog steeds doet. Wie ben je nu aan het pleasen? Niet jezelf in ieder geval.

Wat heb je niet zo handig gedaan de laatste jaren? Aan welk patroon ben je zo gewend geraakt dat je nu eigenlijk niet anders kan. Het komt wel goed. Mooie uitspraak.

We gaan samen op zoek naar een patroon wat voor jou werkt. We werken tot aan de kern. Hetgeen waar het om gaat. Hetgeen wanneer je het uitspreekt er stilte ontstaat. We gaan vinden wat voor jou belangrijk is en welke betekenis je geeft aan jouw leven. Wat is daar voor nodig?

Kom maar op!

We lopen door de prachtige natuur van Schoorl. Daar ligt een schat aan voorbeelden die we gebruiken om inzicht te krijgen in jouw patronen. Het is eigenlijk altijd mooi weer. Je zuigt letterlijk de zuurstof in je longen en je voelt je opgeruimd en fris wanneer je het bos uitwandelt.

Als eerste is herstel belangrijk. We doen ademhalingsoefeningen, fysieke oefeningen (alles op jouw tempo, natuurlijk). Daarna kijken we naar je valkuilen, ik houd je een spiegel voor door (bijna) letterlijk in jouw schoenen te staan en tot slot, om jezelf weer volledig energiek en bij te voelen werken we aan het gebruik maken van je talenten, hobby’s en kansen. Kortom; Jouw gevoel werkt weer samen met je verstand. Mooie balans, toch?

Mijn manier van werken is direct, duidelijk, actief en natuurlijk is er ruimte voor humor.

Binnen een week maken we kennis met elkaar. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Scroll naar boven